Zoek driewieler

Kies een categorie

De voordelen van Driewieler Specialist

Alle webshops van de Speelgoed Specialist bekijken?
Home > klantenservice > garantie

Garantie en defecten

garantie

 

gewone garantie + fabrieksgarantie

Koopt u bij ons een product, dan ontvangt u naast onze garantie (periode van 6 maanden) vaak ook extra garantie. De extra garantie noemen we ook wel fabrieksgarantie. Garantie biedt de nodige voordelen. Als u er binnen de garantieperiode achter komt dat het product niet deugt, mag u ervan uitgaan dat er al iets mis mee was. U kunt dan altijd bij ons terecht. In geval van fabrieksgarantie (indien aanwezig) zullen wij voor u de garantieaanvraag begeleiden.

Speelgoed specialist garantie van 6 maanden

Volgens de wet heeft u altijd recht op een product van goede kwaliteit. Blijkt binnen 6 maanden dat het artikel niet werkt, dan geldt het wettelijk bewijsvermoeden. Er wordt dan aangenomen dat het artikel al bij aankoop niet goed was en het defect niet door de consument is veroorzaakt. Binnen deze termijn heeft u recht op een gratis reparatie, of een nieuw product. Neem contact met ons op indien u zich wilt beroepen op garantie.

Fabrieksgarantie

Onze fabrikanten zijn in bepaalde gevallen bereid extra garantie te verlenen omdat zij instaan voor hun producten. Deze garantie is niet wettelijk geregeld. Dat betekent dat wij in overleg met de fabrikant zelf mogen bepalen hoe uitgebreid deze garantie is en welke voorwaarden eraan verbonden zijn. Uiteraard zullen wij ons zoveel als mogelijk inspannen om uw garantieaanvraag naar wens te laten verlopen.

 

Defecte producten

Niets is vervelender dan een defect product. Heeft u een product dat defect is, neem dan altijd per e-mail contact op met onze klantenservice. Op deze wijze kunnen wij uw klacht sneller en effectiever behandelen.

Product defect bij ontvangst

Heeft u een product van ons ontvangen dat defect is of niet goed werkt? Vul dan het contactformulier zo volledig mogelijk in en omschrijf het defect zo uitgebreid mogelijk en stuur indien mogelijk een duidelijke foto mee. Vermeldt u daarbij ook de eventuele aankoopdatum alsmede uw bestelnummer. Zodoende kunnen wij uw klacht beter en efficiënter behandelen. U kunt binnen 24 uur een reactie van ons verwachten.

Product defect geraakt

Mocht er om andere redenen een product defect raken, neem gerust per e-mail contact met ons op.