Zoek driewieler

Kies een categorie

De voordelen van Driewieler Specialist

Alle webshops van de Speelgoed Specialist bekijken?
Home > klantenservice > over driewieler specialist

Informatie over Driewieler specialist

over driewieler specialist

 

wie zijn we

Driewieler Specialist is één van de vele webshops van de Speelgoed Specialist. Wij zijn een eigentijds online warenhuis met uitsluitend gespecialiseerde winkels. In onze winkel vindt u enorm veel speelgoed voor binnen en buiten. Met groot enthousiasme werken wij continu aan een nog mooier assortiment en nog meer tevreden klanten.

wat doen we

Driewieler Specialist is een speelgoedwinkel gespecialiseerd in driewielers in alle soorten en maten. Of het nou een driewieler met duwstang moet zijn of een super stoere 2 in 1 chopper, wij hebben het. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot de een van de grootste online winkels van Nederland en België.

waarom voor ons kiezen

Bij Driewieler Specialist kunt u rekenen op uitstekende service voor en na aankoop. In alle productgroepen altijd enorm veel keuze en dus ook altijd de beste koop. Super snelle en gratis bezorging. Veilig online of achteraf betalen. Altijd 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Webshop Keurmerk, dus volledig klantvriendelijk shoppen.

veilig betalenkeurmerk

 

Leveranciers

Bent u importeur van speelgoed en bent u van mening dat wij uw product moeten verkopen omdat het perfect op ons bestaande assortiment aansluit en van topkwaliteit is gemaakt? Dan ontvangen wij graag een mail van u.

 

Sponsor van kika

Driewieler Specialist heeft er voor gekozen om het Kika te steunen. Een prachtige organisatie die zich inzet voor kinderen. Op verzoeken tot sponsoring of donatie van andere goede doelen gaan wij helaas niet in. Wij komen graag in actie voor Stichting Kika.