Zoek driewieler

Kies een categorie

De voordelen van Driewieler Specialist

Alle webshops van de Speelgoed Specialist bekijken?
Home > informatie driewielers

informatie over driewielers

baby driewieler

baby driewieler Speciaal voor baby's die zelf nog niet kunnen trappen hebben wij een enorme collectie met baby driewielers. Uitgevoerd met duwstang, gordels en sommigen zelfs met handige steunring.


Meer weten over een baby driewieler?

 

driewieler fiets

driewieler fiets Zoekt u een leuke driewieler fiets voor uw zoon of dochter? Wij hebben een groot assortiment met super leuke driewieler fietsjes voor kinderen A-merken zoals Puky, Kettler, Little Tikes, Radio Flyer, Smoby en Feber.


Meer weten over een driewieler fiets?

 

driewieler kopen

driewieler kopen De Driewieler Specialist is het adres om online een driewieler te kopen. In onze winkel vindt u de beste driewielers tegen scherpe prijzen. Ons assortiment is zeer uitgebreid en wij hebben alle soorten in huis.


Meer weten over een driewieler kopen?

 

driewieler luchtbanden

driewieler met luchtbanden Een luchtbanden driewieler kopen? Driewielers met luchtbanden hebben een aantal grote voordelen. Zo rollen ze veel beter en comfortabeler en slijten de bandjes veel minder hard dan die van kunststof.


Meer weten over een driewieler met luchtbanden?

 

driewieler smoby

smoby driewieler Koopt u een Smoby driewieler dan koopt u topkwaliteit uit Frankrijk. Smoby staat bekend om haar baby speelgoed, maar is ook groot in buitenspeelgoed. Smoby driewielers zijn vrolijk en kleurrijk uitgevoerd en zijn rijk uitgerust en zeer gunstig geprijsd.


Meer weten over een smoby driewieler?

 

driewielers met duwstang

driewieler met duwstang In onze driewieler webshop vindt u topmerken als uky, Italtrike, Kettler, Rolly Toys, Radio Flyer, Smoby en Feber. Van een eenvoudige driewieler tot een super luxe driewieler met duwstang.


Meer weten over driewielers met duwstang?

 

driewieler ferrari

feber ferrari driewieler De Feber Ferrari driewieler heeft o.a. een dubbele gordel, afneembare- en verstelbare duwstang, voetensteun, afneembare steunring, verstelbare stoel, comfortbanden en een echt Ferrari stuurtje. Groeit met uw kind mee, een echte aanrader!


Meer weten over de Feber Ferrari driewieler?

 

driewieler italtrike

driewieler italtrike Een Italtrike driewieler staat garant voor topkwaliteit. Dit Italiaanse speelgoedmerk maakt prachtige design driewielers die jarenlang mee gaan. Absoluut duurzaam dus.


Meer weten over een Italtrike driewieler?

 

puky driewieler

driewieler puky Puky is een Duitse fabrikant die naast driewielers ook kinderspeelgoed als fietsjes en steppen produceert. Met een Puky driewieler koopt u topkwaliteit speelgoed uit Duitsland. Gunstig in prijs en fraai vormgegeven driewielers. Verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen.


Meer weten over een Puky driewieler?