Zoek driewieler

Kies een categorie

De voordelen van Driewieler Specialist

Alle webshops van de Speelgoed Specialist bekijken?
Home > klantenservice > ruilen & retourneren

Speelgoed ruilen en retourneren

ruilen retourneren

 

 

Algemene ruiltermijn - 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie

Koopt u bij ons een product dan heeft u recht op onze algemene ruiltermijn. Deze ruiltermijn biedt u als koper de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 30 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument. Wij hanteren dus een "niet-goed-geld-terug-garantie" van maar liefst 30 dagen.

Voorwaarde voor beroeping op de algemene ruiltermijn

Driewieler Specialist stelt echter wel als voorwaarde dat u als consument zorgvuldig om zult gaan met het product en de verpakking. U zult het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van het herroepingsrecht gebruik maakt, zult u het product met alle geleverde toebehoren (en indien redelijkerwijze mogelijk) in de originele staat en verpakking aan ons retourneren, conform de door ons verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

U ontvangt van ons het volledige aankoopbedrag terug per bank binnen 5 dagen nadat het product door ons retour is ontvangen. U dient echter zelf de kosten voor retour te betalen. Zendingen die niet volgens onze instructies worden verzonden kunnen worden geweigerd.

Hoe kan ik ruilen & retourneren?

Ruilen & retourneren gaat als volgt:

  • Stuur ons een e-mail met uw verzoek
  • U ontvangt via e-mail een bevestiging van uw verzoek
  • Stuur het product retour naar het door ons opgegeven adres
  • Wij controleren uw retour
  • Binnen 5 werkdagen storten wij uw aankoop bedrag terug of ruilen wij het artikel om (indien voorradig)
  • Voor defecte producten, lees dan eerst garantie & defecten
 

beschadiging geretourneerde producten

Indien een product wordt geretourneerd, dat naar het oordeel van de Driewieler Specialist schade heeft opgelopen die aan een handeling of nalatigheid van u als consument te wijten is of anderszins voor het risico van de consument komt, zullen wij u hiervan schriftelijk (via brief of e-mail) in kennis stellen. Driewieler Specialist heeft het recht om de waardevermindering van het product als gevolg van deze schade op het aan u terug te betalen bedrag in te houden. Verpak het product dus met extra zorg, dat voorkomt problemen en ergernissen.